Aku Ankka lehti tarjous

Aku Ankka lehti
TILAA LEHTI

Aku Ankka on suomen suosituin aikakauslehti, joka kuuluu kaikenikäisten suomalaisten lempilehtiin. Aku Ankalla on joka viikko lähestulkoon 1,3 miljoonaa lukijaa. Aku Ankan suosion syy on sen hauskoissa ankkatarinoissa ja erittäin taidokkaassa kuvituksessa sekä rikkaassa suomen kielessä. Aku Ankka onkin monen lapsen aapinen. Aku Ankka ei koskaan päädy paperinkeräykseen, vaan se säästetään kirjahyllyyn ja säilytetään jälkipolville. Aku Ankka sopii lukijoille vauvasta vaariin!

Aku Ankka pysyy aina ajan hengessä mukana. Se on Suomen hauskin lehti!

Tilaa Aku Ankka tarjous

Nokka kohti Ankkalinnaa. Tilaa Aku Ankka tästä! Hinta: Tilaa 3 kk Aku Ankkaa, niin saat hienon tilaajalahjan kaupan päälle. 3 kk Aku Ankka lehtiä maksaa vain 24,90 euroa (normaalisti 45 €). Muista myös Aku Ankka lahjatilaus omalle tai tutun lapselle – tai vaikka itselle!

Katso tämän hetken tilaajalahja tai valitse lahjaksi enemmän aku-lehtiä samaan hintaan.

Tilaajalahja uusille tilaajille

Aku Ankka tilaajalahja reppu

Nyt tilaajalahjaksi saat Akkarin mukana hienon repun. Lahja voi vaihtua milloin vain, joten ole nopea tilauksen kanssa, jos tämä lahja on sinun mieleesi.

Ankkalinna ja sen asukkaita

Aku Ankan tapahtumat sijoittuvat yleensä Aku Ankan kotikaupunkiin Ankkalinnaan, josta on kasvanut oikea suurkaupunki. Roope Setä sanoo omistavansa Ankkalinnan ja sen perustajasta Julle Ankanpäästä on tehty patsas. Roope kuitenkin teki Ankkalinnasta suurkaupungin. Roopen rahasäiliö sijaitsee kukkulalla, joka on keskellä kaupunkia. Rahasäiliön tilalla oli aikaisemmin Ankkalinnake, jota sudenpennut pitivät aikaisemmin tukikohtanaan, kunnes Roope Ankka ajoi sudenpennut pois ostamastaan linnakkeesta. Ankkalinnan perustamisesta ja sen syntymisestä voi lukea Don Rosan upeasta kirjasta Roopea Ankan elämä ja teot, jossa on paljon historiaa kaikista Aku Ankan hahmoista, jotka seikkailevat tässä lehdessä. Alunperin Aku Ankan on luonut itse Walt Disney vuonna 1934, mutta suosituksi hahmoksi hänet on tehnyt Carl Barks, joka keksi Akulle luonnetta ja esitteli monet Ankkalinnan asukkaat. Akun oma nimikkolehti on Suomen suosituin aikakauslehti.