7 Päivää lehti tarjous


TILAA LEHTI

7 päivää lehti on Suomen johtava viihdelehti, joka tarjoaa mukavaa viihdettä jo lähes miljoonalle lukijalle viikoittain. Seiska on ajankohtainen ja rohkea viikkolehti, joka uskaltaa kertoa asiat niin kuin ne ovat. Seiskan lukijat odottavat lehden saapumista joka viikko innolla ja lehti luetaan taatusti kannesta kanteen. Seiskasta luet kaiken ensimmäisenä. Seiska kertoo viikon kiinnostavimmat juorut ja julkkisten tapahtumat aina ensimmäisenä mitään säästelemättä.

Kun luet 7 päivää -lehteä, niin tiedät aina mistä puhutaan. Suomalaisten julkkisten lisäksi Seiska kertoo myös kuninkaallisten tapahtumat, pop-maailman tapahtumat, koskettavimmat elämäntarinat sekä puheenaiheet maailmalla. Seiska on myös samalla suosittu tv-lehti ja filmiopas. Seiskan tv-osiossa on kaikki viikottaiset tv-ohjelmatiedot ja elokuvaesittelyt. Lisäksi siinä on tv-tähtien haastatteluja, katsojamäärälistauksia ja juonipaljastuksia suosituimmista televisiosarjoista. Seiska lehti löytyy varmasti jokaisen suomalaisen mökiltä ja siinä olevat ristikot ja muut mukavat tehtävät sekä hauskat jutut kiinnostavat aina vuodesta toiseen, vaikka se mielletään aika usein pelkäksi juoru-lehdeksi. Seiska ilmestyy kerran viikossa.

Seiska – 7 Päivää lehti tarjous


Tässä uusimmat tarjoukset Seiskasta. Katso myös esittelyt tilaajalahjoista ja toimi nopeasti, koska tarjoukset päättyvät pian.

Nyt kannattaa hyödyntää tämä 7 päivää –tarjous, sillä saat lehdet huimaan alehintaan ja lisäksi vielä ilmaiseksi tilaajalahjan! Kun tilaat heti, niin saat Seiskan HUIPPUEDULLISESTI!

Seiskan tilaajalahjat

Tee tilaus heti ja valitse omasi Seiska-lehden upeista tarjouksista! Tässä ovat kaikki voimassa olevat tarjoukset, joista voit valita parhaimman tilaajalahjan.